Skip to main content
 
 

De mensen achter Scepter

Ons Team

Contact met een van ons? +31403098108

Onze missie

Iedereen verdient een kans in het leven. Een kans op een leuke baan en volop werkplezier. Vaak creëer je die kans zelf. Soms heb je wat hulp nodig. Ook wij hebben in ons leven ondervonden dat een duwtje in de rug werkt. Dat het helpt als je de juiste mensen tegenkomt. Of op een plek bent waar je je fijn voelt. Dan lukt er meer en ben je de beste versie van jezelf.

Wij dragen bij aan de kansen van werknemers in de productie en logistiek. Door hen te plaatsen op een plek die bij hen past. En door individuele begeleiding. Niet alleen bij de opstart, maar tijdens de hele uitzendperiode. Door persoonlijk contact voelen onze uitzendkrachten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Zo houden we hun werkplezier hoog.

Meer werkplezier bij uitzendkrachten betekent volop winst voor opdrachtgevers. Minder ziekteverzuim, minder wervingsproblemen en geen zorgen over het aantal mensen op de werkvloer. Kortom: minder gedoe en meer tijd voor belangrijke zaken. Wij creëren ruimte, zodat onze opdrachtgevers kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen!

Dit alles beloven we niet alleen. We maken het ook waar. We zijn een platte organisatie met een klein team en korte lijnen. Niemand is hier komen werken, we hebben elkaar gevonden. Vanuit een gevoel van verbinding is Scepter ontstaan. Wij hoeven elkaar niets uit te leggen. We hebben hetzelfde doel. En zoals we onze uitzendkrachten en opdrachtgevers waarderen, waarderen we elkaar. Dat is Scepter. En dat merk je.


Onze certificeringen

Bij Scepter vinden wij het belangrijk een betrouwbare partner voor onze klanten te zijn een goede werkgever voor onze uitzendkrachten. Hoe wij dit doen? Natuurlijk door snel te schakelen en veel contact met zowel onze opdrachtgevers als uitzendkrachten te hebben. Daarnaast beschikken wij over enkele certificeringen die ons helpen de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen.

SNF

Het SNF keurmerk is er voor organisaties die huisvesting aanbieden aan arbeidsmigranten. De huisvesting die wi aanbieden wordt dan ook jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke inspecteur/inspectrice om er zeker van te zijn dat wij aan alle eisen voldoen. Zo weten wij zeker dat onze uitzendkrachten een goede, veilige plek hebben waar zij buiten werktijden kunnen rusten. Lees meer over het SNF-keurmerk via https://www.normeringflexwonen.nl/

SNA

Om de aansprakelijkheid van onze inleners te beperken beschikken wij ook over het SNA-keurmerk. Zo worden wij gecontroleerd op onder andere de volgende onderdelen: het afdragen van loonheffingen en omzetbelasting, correcte loonbetalingen en het uitvoering van identiteitscontroles. Meer informatie over SNA, kunt u lezen op https://www.normeringarbeid.nl/

VCU

Wij vinden het belangrijk dat onze uitzendkrachten, gezond en veilig werken, bij onze opdrachtgevers!