Skip to main content
 
 

Op zoek naar werknemers?

Jij zoekt (tijdelijke) medewerkers in de schoonmaak, productie en logistiek. Zo pakken wij dat bij Scepter aan.

Stap 1: binnen een uur contact.

Jij belt, mailt of appt ons. Wij reageren meteen. Binnen een uur heb je contact met één van onze medewerkers en kennen wij jouw vraag of probleem.

Stap 2: wij zoeken een match.

Wij zoeken naar een match binnen ons grote netwerk uitzendkrachten. Ook als we geen directe oplossing hebben, zorgen we voor een passende reactie. Of we verwijzen je door naar een andere partij. Met Scepter kom je altijd verder!

Stap 3: kennismaken met nieuwe medewerker(s).

Een geschikte uitzendkracht komt op verzoek langs op jouw locatie, samen met een medewerker van Scepter. Er is ruimte om kennis te maken en te praten over wederzijdse verwachtingen. Het doel? Duidelijkheid in combinatie met een persoonlijke benadering.

Stap 4: contract en regelzaken.

Contract en bijbehorend papierwerk? Wij regelen het! Dat scheelt jou veel werk, en uitzendkrachten vinden alle informatie terug in een overzichtelijke app. Zodat jij hierover geen vragen krijgt.

Stap 5: de start van nieuwe medewerkers.

Binnen de kortste keren staan jouw nieuwe medewerkers op de stoep. Wij begeleiden hen tijdens hun eerste werkdag en horen graag jouw eerste indruk. Zodat we snel kunnen schakelen als er ondanks alle inspanningen toch geen match blijkt te zijn.

Stap 6: we houden contact.

Jij bent tevreden over je nieuwe werknemer(s). Maar dat betekent niet dat ons werk erop zit. Je kunt ons altijd bereiken om af te stemmen over zieke uitzendkrachten, vakanties, salaris of wat dan ook. En natuurlijk bellen we jou regelmatig om te vragen hoe het gaat. Want samenwerken met Scepter betekent korte lijnen en persoonlijk contact. Logisch toch?

Zij gingen u voor

Peer Schraven (Compliment B.V.), Jan Jr. Spiering (Amixo B.V.) en Ronald van Boven (Vakantiepark de Bergen) vertellen over hun ervaringen met Scepter. Benieuwd op wat voor manier Scepter voor uw bedrijf een meerwaarde kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.